Is dat niet te veel gevraagd?

Mag ik je iets vragen? Ben ik de eerste? Lach je me uit? Durf je het met mij aan? Vind je mij niet vragensaai? Vind je dat echt? Zullen we het doen? Of ben je ongesteld? Moet ik dat erg vinden? Wat wil je dat ik doe? Zullen we in bed blijven? Waarom zo vroeg al? Dat is toch niet gek? Heb jij er zin in? Ben je klaar gekomen? Heeft dat zo lang geduurd? Zullen we de nieuwe lakens op het bed doen? Zie ik zo bleek? Begrijp jij dat nou? Hou je nog wel van me? Heb je nog aan mij gedacht? Je bent toch niet boos op me? Waar denk je aan? Wie had je net aan de lijn? Kan ik op je rekenen? En was hij daar bij? En…wat zei zij? Zag je hoe ze keek? En geloof je dat? Wie waren er nog meer? Heb je nog iets over mij verteld? En, wat vinden ze van me? Waar hebben jullie het dan over gehad? Wil je me gek maken? Waarom heb je me dat niet eerder gezegd? Is er verder nog iets dat ik moet weten? Rode of witte? Wat wil je eten? Lust je dat niet? Maar wat wil jij nou? Hallo, ben je er nog? Kan ik je helpen? Waar bleef je nou? Vind je me nog aardig? Kun je je daar iets bij voorstellen? Zit je weer achter de computer? Heb je me gemist? Ben je boven? Zullen we lekker thuis blijven? Is er nog iets op? Wat wil jij zien? Is dit wat je bedoelt? Zal ik nog eens inschenken? Zullen we vroeg naar bed gaan? Waarom lach je nou? Is dat lief bedoeld? Hoe voelt dat dan voor jou? Wat gaat er door je heen? Vind je me nog mooi? Zie ik er nog goed uit? Heeft niemand dat nog tegen je gezegd? Meen je dat? Doe ik het zo goed? Heb je enig idee? Kom je schat? Lekker? Was het fijn? Heeft het gesmaakt? Is dat nou alles? Heb jij nog wat kleingeld? Van wie heb je dat? Geef je nog wel om me? Wil je het mij altijd vertellen, alsjeblieft? Beloof je dat? Zullen we dan maar? Maar ga jij er ook voor? Vind jij het fijn, zo samen? Hoe laat moet je weer beginnen?

Hoe laat kom je thuis? Wat is er op de televisie? Zit je nou nog achter de computer? Duurt het nog lang? Heb jij nog gebeld? Waarom zou je op mij wachten? Zou je niet eens voortmaken? Kom je nog? Heb je alles? Waar ben je al die tijd geweest? Wat denk je? Hoe moet ik dat weten? Kun je even gewoon doen? Snap je dat? Wat zullen we eten? Kook jij? Wat bedoel je? Hoe onnozel kan je zijn? Kan je niet wat meer in het huishouden doen? Waar denk je aan? Doe jij de kinderen? Kan het wat minder? Waar kan ik je mee verrassen? Wat vind jij nou lekker? Zal ik je rug masseren? Is dit voor mij? Kan dat zo maar? En hoe gaat dat dan verder? Verveel ik je? Denk je nou echt dat mij dat een moer kan schelen? Heb je de vaatwasser al uitgeruimd? Zal je dat nooit meer doen? Waar heb je dat gelezen? Zal ik het dan maar doen? Laat jij de hond uit? Kun je even komen? Ruik jij dat ook? Moet je dat aan mij vragen? Wat zeg je? Heb je mij niet verstaan? Heeft er nog iemand voor mij gebeld? Heb jij nog aan haar verjaardag gedacht? Wil jij dat wel? Zeiden ze nog iets over mij? Moet ik wat zeggen? Hou je nog een beetje van me? Denk je dat ik dat niet weet? Moeten we het daar niet eerst over hebben? Heb je dat ook tegen hem gezegd? Moet ik dat geloven? Heb ik niets meer te vertellen? Wat heb je gegeten? Kan ik je iets inschenken? Een wijntje misschien? Zal ik je plek warm maken? En denk je daar mee weg te komen? Zal ik dan rijden? Waarom moet ik daar altijd over beslissen? Hoe kom je erbij? Ben ik nog steeds je liefste? Heb ik dat gezegd? Heb je weleens in de spiegel gekeken? Valt je niks op? Staat dat mij een beetje? Vind je dat mooi? Wil je mijn sjaal soms om? Wat voor weer wordt het morgen? Kun je iets liefs tegen mij zeggen? Zal ik eerst? Waarom zeg je niets? Wanneer denk je dat dan wél te doen? Waar ben je mee bezig? Wat doe je? Waarom huil je nou? Heb je pijn? Waarom stel je je zo aan? Heb je nou je zin? Kan het niet wat zachter? Dacht je dat ik het expres deed? Moest dat zo lang duren? Wat nou? Wat zoek je? Waar heb je mijn pantoffels gelaten? Waar heb je het de laatste keer gebruikt? Zullen we de lakens samen uitdelen? Ben je de leukste thuis?

Wil je me even vasthouden? Ben je bang? En dat vind je lollig? Wat kan jou dat nou schelen? Waar zat je nou? Moet dat nou? Ben je dat nu al weer vergeten? Wil je me even op m’n rug krabben? Wil je eigenlijk nog wel? Kan ik wat van je overnemen? Wil je al eten? Moet ik dat nog uitleggen? Waar heb je het het laatst gebruikt? Hoe laat zullen we gaan? Gebeurt er nog wat? Zal ik je even alleen laten? Was het dat zo’n beetje? Ja, waarom zijn de bananen krom? Wil jij er eens naar kijken? Wordt het niet hoog tijd om naar bed te gaan? Zullen we het samen doen? Hoe kun je dat nu denken? Heb je de dokter nog gebeld? Heb jij daar nog aan gedacht? Moet je daar nu zo over zeiken? Hoe moet ik dan verder? Wat dacht je zelf? Zal ik je haren kleuren? En was zij daar bij? Hoe vaak moet ik dat nog zeggen? Zullen we het winterdek erop doen? Is dat niet fijn? Denk je dat ik me daar nog druk om maak? Waar heb ik dat meer gehoord? Wéét je dat niet meer? Heb jij mijn bril gezien? Komt er nog wat van? Wat wil je? Heb jij je portemonnee bij je? Wanneer had je het nog? Heb je wel goed gekeken? Voel je je wel lekker? Ben je nog wel gelukkig met mij? Hoezo? Het zal toch niet waar zijn? Moet ik dan alles doen? Weet je van wie je de groeten moet hebben? Ken je die nog wel? Weet jij het dan zoveel beter? Heb je dat gelezen? Slaap je al? Heb je genoeg dekens? Had je dat nou niet anders kunnen doen? Zal ik het zelf maar doen? Weet jij nog hoe ze heten? Zal ik je voeten masseren? Lach je me nu uit? Zijn we daar niet te oud voor? Is dat alles? Wat zit je toch te piekeren? Heb je nog afgesloten? Zal ik de boodschappen doen? Heb jij dat misschien opgeruimd? Waar heb je het dan opgeborgen? Zullen we even rusten? Is er eigenlijk nog wel iets dat je de moeite waard vindt? Ach, kun je mij dat even aangeven? Moet je niet iets schoons aan? Wat zou jij nog willen? Je bent het toch niet vergeten? Zou je niet eens naar de dokter gaan? Waar naar toe? Heb je het warm genoeg? Wie zou daar anders aan denken? Zijn we daarvoor verzekerd? Het zal toch niet waar zijn? Wil je een deken erbij? Heb je al je medicijnen ingenomen? Zal ik het anders even doen? Is dat weer helemaal goed gekomen? Je hebt toch geen pijn op de borst? Waar maak je je dan zo druk over? Kun je het aan me zien? Weet je wie er dood is? Wil je me nog wat zeggen? Waarom vraag je dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.